Kleine beurt bij Vakgarage Schepens in Maarheeze

Bij Vakgarage Schepens wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Schepens niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Schepens voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Maarheeze altijd langs Vakgarage Schepens om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Maarheeze? Kom dan langs Rondven 15 in Maarheeze (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgarageschepens.nl of bel naar 0495-593345.

Contactgegevens

Vakgarage Schepens
Rondven 15
6026 PX Maarheeze

tel.: 0495-593345
mail: info@vakgarageschepens.nl